[NEWS] BTS Is Coming To Amsterdam — K-POPNL


Dutch K-pop News (K-pop Nederland) • NEWS Ziggo Dome • BTS Is Coming To Amsterdam In case you missed it: BTS is coming to the Netherlands. Big Hit Entertainment announced BTS’ tour through Europe with a video. Amsterdam is one of the lucky cities who may welcome the boys. Their concert is scheduled in the Ziggo Dome on 13 October 2018. Further information is scarce at the moment.

About the author

Comments

 1. Ik ging zo hard janken voor me moeder nie normaal ik kon geen eens “mama BTS komt naaar Nederland” zeggen 😂😂😂

 2. IK GA MESCHIEN WANT IK BEN JARIG IN OKTOBER EN HET CONCERT IS OP JIMINS VERJAARDAG CHIM CHIM!!

 3. Eindelijk na een smoll 2 years 24/7 met ze bezig te zijn, zal mn droom eindelijk uitkomen. En dat op my love his birthday. Ik kan nu al niet wachten omg * sobs *

 4. Kpopnederland kun je een video posten wanneer je kaartjes kan kopen dat zou echt tof zijn voor de n-Army

 5. Ik zij zo tegen m'n moeder. Mam bts kt naar Nederland mag ik daar heen?? En ik hat vervacht dat het niet mocht en toen zij m'n moeder. Dat mag wel. En nu ga ik naar dat concert 😍😍

 6. Typ in op internet ziggodome.nl en je ziet dat op 1juni om 09:00 gaan de kaartjes in de verkoop #armyshelpenelkaar ❤️🇰🇷❤️

 7. IK WAS ZO HEFTIG AAN HET SCHREEUWEN EN HUILEN
  mensen bid voor mijn geld
  1 al mijn verjaardags geld neertellen
  2 mijn oma, tante en moeder smeken
  3 een trouwjurk vast kopen XD (grapje)
  4 concert + fanmeeting proberen te betalen

 8. Ik zat lkkr filmpje te kijken opeens plaatst big hit een video ik sloeg me zelf of te kijken of ik niet blind was en het was dus waar en ik was zo aan het trillen en hopen dat daar Amsterdam stond en toen ik het zag Brak ik in tranen uit en trilde helemaal en zat overal heen en weer te springen 😂

 9. Ik zei dus zo tegen pap: Pap BTS komt naar Amsterdam, zou ik er misschien heen mogen
  En pap was zo van: Ja dat mag van mij op zich wel

  Ohh god aaaaa, like ik ga eindelijk de mensen zien waarmee ik al zo lang geobsedeerd ben!
  T enige probleem gaat de kaartverkoop zijn cuz de verkoop begint als ik op school ben T-T

 10. Ik geloof mijn ogen niet toen ik dit las.. Oh My God… Ik ga zeker. Misschien ben ik wel de oudste BTS fan van Nederland, maar het kan me niet schelen. Ze zijn mijn nummer 1. Ik kan niet wachten om V in het echt te zien.

 11. Ik hoop echt dat andere ARMYs van andere landen niet gwn naar Amsterdam komen voor JM zn bday like wij willen ook een kans.Als er een concert is in je land beter blijf je daar bij hunny.

 12. Wanneer Hoelaat waar in Amsterdam?!!?!?! Plz weet je dat?!😵 ik sterf toen ik dit zag😵😍😵😃💗

 13. heel veel mensen van sommige landen in europa gaan er ook heen voor jimin vierjaardag. Geef ons ook een kans TT

 14. Guys we moeten een verjaardag’s lied zingen voor Jimin met z’n allen op het concert, we moeten samen een moment vinden en dan zingen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *